Minustako kerho-ohjaaja

Ooh. Nyt on ihania uutisia! Syksy on ollut uuden aikaa kesän hullu myllyn ja viimetalven väsymyksen sinnittelyn jälkeen.

Nyt on uusia inspiroivia tuulia ilmassa ja ihania asioita on tapahtunut ja tapahtumassa. Kursseja ja kerhoja ja Tunnelähteen uusiutumista, kuin feeniksin jälleen syntyminen olisi läsnä.

Sain muutama viikko sitten vinkin, että Harrastamisen aarrearkku aloittaa taas ja siellä tarvittaisiin yhtä ohjaajaa pohjoisen alueelle. Siskoni vinkkasi tästä että vieläkö vedän kerhoja. No minä sitä mielessäni tunnustelin ja mietin, että miten voisin tehdä kun on tämä hoitotyökin.

Kesällä ja viimetalvena ei ollut mitään mahiksia. Mutta nyt yllättäen kesän jälkeen kalenteriin olikin tullut väljyyttä enemmänkin. Ehkä vähän liikaakin. Mutta toisaalta hyvää se vaihteeksi tekee. Pääsee palautumaan ja keräämään voimia syksyyn ja uuteen talveen.

No sain rohkeutta avata suuni pomolle ja sainkin kuulla että hieno juttu. Että sehän lisää vain työhyvinvointia kun pystyy toteuttamaan omia taitojaan näinkin. Olin ehdottomasti samaa mieltä. Rakastan vanhusten kotihoitoa, mutta niin myös luovaa työtä. Ja kerhoja olen pitänyt ennenkin.

Ja näin soitinkin saamaani puhelinnumeroon. Asiat selkeni aikalailla heti ja pian sähköpostiini kilahti viesti uudesta kerho-ohjaajan työstä, johon minut toivotettiin erittäin tervetulleeksi. Olen niin kiitollinen tästä! Toki alkoi minua myös jännittämään kun edellisistä kerhoista oli jo aikaakin, että vieläköhän se luonnistuu.

Ajattelin että tämä varmasti poikii jotain uuttakin elämään. Innostusta ja inspiraatiota vähintäänkin.

Rohkeutta on tehdä asioita vaikka pelottaisikin.

kivaa syksyn aloitusta sinulle 😘

Kategoriat Kohtaamisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close