Joko luit aiemmat blogipostaukset?

Jos olet jo tehnyt niin, niin ihanaa! Kerro toki mitä pidit tai herättikö jotakin ajatuksia.

jos et vielä ole lukenut, niin tässä pika katsaus viimeisimpien blogipostausten aiheisiin.

Ja toki tulossa lisää sisältöä blogiin. Pysyttele kuulolla ☺️

Ihan ensimmäisessä blogipostauksessa pohdin hyppyä uuteen ja jännittävään yrittäjänä aloittamiseen ja oman blogin perustamiseen. Nettisivut rakentuvat tässä samassa yhteydessä.

Suunnitteilla olisi, että vaihtaisin näiden nettisivujen osoitteen. Mutta se ei ollutkaan niin yksinkertaista. Sivumuutoksia suunnittelen tässä taustalla 😂 edelleen…

Suunnitteilla on muitakin pieniä uudistuksia mm tulossa oma workbook, jonka voisit tilata itsellesi sähköpostia vastaan.

Mutta pieni katsaus loppukesän tunnelmiin, mikä pohjustaakin seuraavan blogin ajatusta.

Mitä teit viime kesänä?

Vieläkö muistat miten sinun kesäsi meni? Oletko huomannut onko kesän ja alkusyksyn jutuilla ollut merkitystä tähän hetkeen.

Minä huomasin. Nyt kun luin tätä luonnokseksi jäänyttä postausta niin merkit uupumiselle oli ihan selvät. En vain osannut pysähtyä kunnolla aiemmin tai en nähnyt mahdollisuutta sille.

Minulla oli aika melkoisen touhuntäyteinen kesä! Blogi ei ollut päällimmäisenä mielessä. Vaikka kyllä se takaraivossa jatkuvasti muistutteli ja mieleni moitti, kun en saanut valmiita postauksia aikaiseksi. Siellä se täydellisyyden tavoittelu ja vaani ja sabotoi uutta yrittäjäminua.

Viime kesänä oli kieltämättä paljon töitä lähihoitajan töiden parissa. Ja oli jonkin verran myös Tunnelähteen parissa. ”Vapaa-aikakin oli aika työllistävää suuren puutarhan, kukkien ja hyötykasvien kastelussa, lomareissuja exteporee tehden aina kun Foreca näytti aurinkoa. Juhannuksesta aloitettiin taaperon vieroitus rinnasta, mutta taapero oli kyllä sinnikkäästi eri mieltä tästä voeroitujutusta. Ja parisuhdettakin yritettiin siinä pitää virkeänä. Huhheijaa. Uuden työn opettelu oli yllättävän rankkaa yhdistettynä tähän elämänkomboon.

Välillä tuntui, että mikään lepo ei riittänyt. Luulin jo että uuvun, ennenkuin työura oli ehtinyt alkaakaan.

Kun en enään palautunut

Loppu kesästä heitin pyöräilyn pois kun se vei enemmän voimia kuin antoi. Hiukan se helpottikin palautumista, sekä pienet lepohetket töiden jälkeen. Ravitsemukseen ja muutenkin elämäntapoihin huomion kiinnittäminen teki hyvää. Tein antioksidanttiskannauksen Nu Skin Biophotonic-scannerilla ja otin kattavat vitamiinit käyttöön. Ja toki puutarhan antimet ja metsästä poimitut marjat!

Liian tiukat aikataulut ei tehnyt siinä jaksamisen tilassa hyvää. Onpa kyse sitten työstä tai vapaa-ajasta.

Loppukesän mökkilomat tehtiin uudella caravan vaunulla. Reissu osattiinki ottaa jo rennommin ihan vain perheen kanssa oleillen. Mökille saunapuita pilkkoen ja ilta/yöuinnilla käyden. Se toisaalta leppoisaa vaikka pienessä vaunussa vesisateella :-! voitteko kuvitella neljän lapsen turhautumisen.

Koulujen ja päiväkodin aloitus, jee äiti pääsee yritystöiden kimppuun

Or not.

Elokuussa mieheni lähti reissutyöhön toiselle paikkakunnalle. Käytännössä näemme viikonloppuisin ja yhtenä arki-iltana. Viikonloput kun ovat aika täyteisiä miehen metsähommineen, joissa monesti on mukana koko perhe. Ja minun työni käytännössä sijoittui pääasiassa viikonlopuille.

Olihan sitä suurperheen perusarjen handlaamisessa kesän jäljiltä yhdelle aikuiselle hommaa. Koululaisilla alkoi uusi arki ja yksi lähti ekalla ja kaksi opetteli päiväkotiin tottumista. Ja kyllä pientä haastetta aika paljon, kun juuri kun ajattelin aloittaa yritysjuttujen tekoa, niin lapsilla alkoi sairastelut, jota kestikin kaikkinensa toista kuukautta lukuun ottamatta muutamaa hoitopäivää välissä. Nyt (KOP kop) on parantuneet myös nuorimmaisen korvatkin ja arki alkaa olla kutakuinkin normimenoa.

Oma aika kullan kallis

Otin lopulta itselleni hiukan enemmän aikaa. Soitin iltaisin äänimaljoilla, tein tunnemaalauksia, varasin energiahoitoja ja kokeilin tehdä myös itse energiapuhdistusta Johanna Remes-Koposen ohjaamana. Tilasin kauan haaveilemani kristallit ja hemmottelin itseäni levolla aina kun pystyin.

Nyt on lokakuun puoliväli. Vasta nyt olen parin viikon aikana oikeasti voinut levätä ja tehdä korjaavia toimia elämääni. Ja mikä parasta innostus on palannut takaisin. Tässä välissä uuvuin ihan kertakaikkisen loppuun.

Uupumisesta itseasiassa aion kertoa piakkoin lisää.

Näkyillään!

Kerhon huippu aloitus

Oi mitkä fiilikset!! Ohjasin taidekarusellin ensimmäisen kerho kertani tällä viikolla! Kerho-ohjauksen pitäminen vähän jännitti minua, kun uusi koulu ja uudet käytännöt. Kouluja on itseasiassa 4 ja jokaisessa käyn ohjaamassa 6 viikkoa kerran viikossa. Eli mukavasti 24 viikon verran on omanlaista luovaa touhuilua ohjausta, leikkiä, suunnittelua vuorovaikutusta ja läsnäoloa, ja opin minä itsekintaas uutta siinä lasten…

Minustako kerho-ohjaaja

Ooh. Nyt on ihania uutisia! Syksy on ollut uuden aikaa kesän hullu myllyn ja viimetalven väsymyksen sinnittelyn jälkeen. Nyt on uusia inspiroivia tuulia ilmassa ja ihania asioita on tapahtunut ja tapahtumassa. Kursseja ja kerhoja ja Tunnelähteen uusiutumista, kuin feeniksin jälleen syntyminen olisi läsnä. Sain muutama viikko sitten vinkin, että Harrastamisen aarrearkku aloittaa taas ja siellä…

Kategoriat äänimaljat, Itsemyötätunto, itsensärakastaminen, Uupumus, Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close