3 vinkkiä manifestointiin

Suuntaa katse tulevaan kuukauteen ja loppuvuoteen.

Onko manifestointi ja intentio asettaminen sinulle tuttua? Jos ei ole niin seuraavassa kevyet ohjeet, joita voit kokeilla.

1.Luo kaunis pieni tila.

Siihen käy hyvin hyllyn tai pöytä tai johonkin lempipaikkasi talossa tai ulkona. Koristele se lempi asioillasi. Käytä luonnonmateriaaleja, kristallikiviä, lasikristaleja, sinulle merkityksellisiä koruja tai kirjeitä tai affirmaatioita, voit koristella myös lempikukilla ja lehdillä.

Asetu tämän tilan tai ns. alttarin äärelle ja sulje hetkiseksi silmäsi. Keskity hengitykseesi. Anna hengityksen kulkea juuri niin kuin se tässä hetkessä kulkee. Tarkkailet vain missä kaikkialla hengitys tuntuu. Kuinka se sisäänhengittäessä on viileämpää neässä ja kurkussa ja täyttää keuhkot. Kuinka se uloshengityksellä liukuu ulospäin. Huomaa kuinka automaatiolla keho toimii tämä elintärkeän toiminnon kanssa. Kuvittele kuinka happi täyttää jokaisen kehosi sopukan aina päälaesta varpaisiin asti. Voit kuvitella kuinka se täyttää sisäelimesi ja tukirankasikin. Lopuksi voit halutessasi kuvitella kuinka happi kulkee kuin kirkas valonsäde ihosi läpi, antaen selkeän ja kirkkaan mielen huhtoessaan ylitsesi. Antautuessasi tähän hengitykseen, saat muutaman minuutin mielen selkeyttävän meditaation ja sinun on helpompi löytää syvemmät toiveesi ja asettaa niiden toteutumiselle väli tavoitteita.

2. Ota paperia ja kynä.

Kirjoita ylös asioita, joita haluat saavuttaa seuraavan kuukauden, kolmenkuukauden ja puolen vuoden aikana.

Mitkä asiat saavat sinut kaikkein onnellisimmaksi elämässäsi? Kuinka voisit vastaanottaa, mutta myös antaa sitä positiivista energiaa, iloa ja onnellisuuden kokemuksia lisää? Voit tehdä halutessasi myös piirroksen tai unelmakartan.

3. Tunne

Voit aloittaa jo nyt. Kokeile tuntea näitä tunteita elämässäsi enemmän nyt. Kiinnitä huomiosi myös kiitollisuuteen. Huomaat kuinka kiitollisuus elämän pienistä asioista vahvistaa onnellisuuden ja ilon kokemuksia. Voit aloittaa tutkimaan kiitollisuuden aiheita itsestäsi, vaikka siitä, että olet ja hengität. Mitä hyvää sinulla on elämässäsi. Löydätkö itsestäsi tai luonteenpiirteistäsi asioita, joista voit olla kiitollinen.

Esim Kiitos näistä vihreistä silmistäni, joilla voin nähdä ja kokea elämää ympärilläni. Näen joka päivä paljon kauniita asioita.

Kuinka voisit vastaanottaa, mutta myös antaa sitä positiivista energiaa, iloa ja onnellisuuden kokemuksia.

kun voit kokea kiitollisuutta itsessäsi on sitä helpompi jakaa ja nähdä ympärillään. Sieltä se tulee sinulle takaisin.

Näitäkin kannattaa kirjoittaa ylös. Itse kirjoitan säännöllisesti esim. kalenterin sivuille kiitollisuuden aiheita elämässäni.

Manifestoillaan! 🙂

Kategoriat Manifestointi, Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close