Päästä irti peloista uudenkuun aikaan

Viimepäivinä tunteet on saattaneet heilahdella ja olet kuvainnollisesti uinut vähän syvemmissä vesissä. Nämä pinnalle pulpahdelleen muistot ja tunteet voivat saada hämmennyksiin moniakin. Se mitä oli ennen totta, esim rajoittavat uskomukset ei tarvitse rajoittaa sinua enään. Luottamus itseen ja omaan pystyvyyteen ja voimaan nousee nyt vahvasti esiin. Älä epäile kykyjäsi enään vaan luota.

Etkä ole ainoa, joka on kokenut tätä, sillä nyt on nousemassa uusikuu ravussa, joka vaikuttaa meihin tunteellisesti.

Uudenkuun aika on täydellinen hetki tutkailla itseään ja päästä irti jostain vanhasta ja toimimattomasta. Päästää irti esimerkiksi jostain syvästä pelosta, jota olet kantanut jo liian pitkään.

Tunnustele kehoasi missä kohtaa emotionaalinen tai fyysinen tuntemus tuntuu. Onko se kipua, paineen tunnetta, väristyksiä, tykytyksiä, jotain muuta. Kun kuulostelet sitä silmät kiinni voit miettiä onko se jonkin värinen tai muotoinen. Mitä tunteita sen huomioiminen sinussa herättää?

Omat tuntemuksesi ovat täysin oikeat.

Anna luovan ajatuksesi lähteä virtaamaan ja omalla tavallaan vapauttamaan tunnetta kehosta.

Kokeile seuraavia tapoja jos jokin niistä tuntuu sinulle sopivalta. Kirjoita, piirrä, väritä, maalaa, muovaile savea tai muovailuvaha, hyräile, humise, murise, huuda, laula, soita, huokaile, itke ja naura. Voit keksiä muitakin tapoja ja minullekin saa vinkata.

Ennen kaikkea, jos voit jonkun kanssa jakaa asiasi, niin jaettu suru puolittuu ja näin voi vapautua tilaa myös ilolle. Sanotaanhan myös että jaettu ilo tuplaantuu!!

Anna itsellesi lupa surra kipujasi ja haavojasi. Anna niille lupa olla tai anna niiden mennä.

Saat antaa itsellesi mahdollisuuden kasvaa syvempään luottamukseen elämää kohtaan.

Varjojesi syviä syntyjä tiedostamalla on helpompi päästää irti. Kaikki menee niinkuin on tarkoitus. Teet parhaasi niillä elämänopeilla, joita sinulla juuri nyt on.

Tänään on hieno päivä antautua luottamuksen virtaukseen.

#läsnäolo #uusikuuravussa #tunnelähde #tunteetkehossajamielessä #tunnetyöskely #tunnetaideterapia #äänimaljat #irtpäästäminen #luottamus #elämä #virtaus

Kategoriat tunnetaideterapia, tunteet, YleinenAvainsanat , , , , , , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close