Vapaudu rennoksi

Rentoudu lempeällä äänimaljahieronnalla

Oletko ollut kiireinen tai stressaantunut. Töissä on joutunut äärirajoille ja vaikka hommat olisi olleet kivojakin niin joskus hyväkin stressi voi uuvuttaa, jos ei osaa vetää oman jaksamisen ja ehtimisen rajoja. Sterssiä voi kertyä monistaki syistä ja pää ja keho käyvät kierroksilla enemmän tai vähemmän.

Kaipaat jo hetken hengähdystä ja ehkä myös hemmottelua ja tai hoivaa itsellesi. Olethan tehnyt jo niin paljon muiden eteen, työn, perheen, harrastusten yms.

Ääniaallot hyväilivät lempeästi kehoa ja mieltä. Hoito vaikutti tyynnyttävältä ja ajatusten kirjo vain hiipui hiljakseen pois. Taisin ehkä käydäkin jossain unen ja valveen rajamailla.

Haluaisitko kokea itsekin näin ❤

Jos haluat syvärentoutuksen vain itsellesi voit antautua harmonisten ja lempeiden äänimaljojen hoidettavaksi ihan omassa rauhassasi. Tulen kotiisi tai voimme tehdä sen omissa tai muussa sovitussa tilassa esimerkiksi Lomakoti Onnelan kauniissa joenrantakartanon rantasaunalla.

Yksilöhoidossa äänimaljoja asetellaan keho päälle vaatteiden päällä ja kumautetaan pehmeällä malletilla ääni maljaan. Sen ääniaaltojen tasapainottava ja hoitava vaikutus yltää syvälle kehoon ihan solutasolle asti ja voit tuntea olosi todella rentoutuneeksi hoidon jälkeen.

Jos taas kiinnostuit kahdelle tai max. 5 henkilön ryhmälle, niin silloin äänimaljoja soitetaan pöydällä tai lattialla 30-45 min. Ryhmärentoutus on todella ihana kokemus, joka kannattaa kokea.

Miten äänimaljat vaikuttaa vilkkaisiin lapsiin?

Ehkä koko perhe voisi nauttia vaikka rentouttavasta iltahetkestä sointujen rauhoittavassa äänimaailmassa.

Voin kertoa pienen tarinan tai sadun jos perheessä on pieniä tai alakouluikäisiä lapsia. Tarinat tai mielikuvamatkat johdattelevat kulkemaan taianomaiseen satumaailmaan ja hetkeksi tavallinen arki häipyy mielestä ja rentoutuminen tulee helpommin niillekin, joille se on vaikeaa normaalisti.

Ihan pienille lapsille jo 15-20 minuutin sointukylpy on sopiva aika pysyä paikallaan. Lapsesta riippuen jotkut tykkäävät olla pidemmässäkin rentoutuksessa mukana.

Sopiiko tämä Nepsyille

Kyllä sopii! Kokeilemalla muutaman kerran, tiedät millaiset vaikutukset sillä on juuri oman lapsen, nuoren tai itsen kohdalla.

Säännöllisessä rentoutuksessa voi havaita keskittymiskyvyssä ja rentoutumisen helpottumisessa muutosta parempaan suuntaan.

Äänimaljoja voi kuunnella myös kuulokkeilla. Vaikka ääniaallot tulee korvien kautta, vaikuttaa se aivojen kautta koko kehoa rentouttavasti. Tätä olenkin alkamassa kehittelemään äänitteiden ja netin välityksellä esim zoomissa.

Kysy lisää yhteydenottolomakkeella mikäli kiinnostuit.

Sointukylpy on kiva hetki myös ystävien parissa! Olen käynyt myös illanistujaisissa pitämässä yllätysohjelman sointukylpynä. Kaikki nauttivat ja osa jopa nukahti hetkellisesti.

Raskaus- ja imetysaikana äänien harmonisoiva vaikutus rentouttaa niin äitiä kuin vauvaa.

Kerron nyt oman ihanan kokemukseni äänimaljahoidossa käydessäni.

Varsinkin lapsivuodeaikana koin äänimaljahoidon itselleni todella ihanaksi. Pikkuvauvan sairastelut synnytyksen jälkeen ja itkuisuus vaikuttivat omaan jaksamiseen, joten itselleni suotu rentoutus tuli tarpeeseen.

Alle kuukauden ikäinen vauvani oli mukanani ja nukkui omassa kopassaan äänimaljahoidon alkaessa. Välillä imetin häntä ja yllämme soitettiin äänimaljoja samalla. Se oli niin taianomainen ja herkkä hetki, etten olisi raaskinut vauvaa laskea sylistäni.

Seesteinen, välittävä tunnelma ja äänimaljojen syvällä kehossa tuntunut hoitava olo ja tietysti hoitaja jäi ikuisesti sydämeen, ja taisi olla yksi vaikuttavimmista asioista, jonka vuoksi halusi itsekkin oppia äänimaljojen hoitavista vaikutuksista enemmän.

Niin lähdin seuraavana kesänä oppimaan hoitavien äänimaljojen soittoa itsekin.💗

Kategoriat äänimaljatAvainsanat , , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close