Tästä se alkaa

Tästä tosiaan alkaa ensimmäinen blogipostaus. En ole vieläkään valmis, mutta annan itselleni mahdollisuuden 🙂

Tänään en keskity siihen miltä tämä blogi näyttää, vaan haluan kokeilla, miltä tuntuu kirjoittaa tekstiä ja antaa mennä. Antaa luovuudelle tilaa päästää irti kontrollista.

Ammattilaisetkin ovat aikanaan tehneet sen ensimmäisen, 10, 40 ja 60 postausta ja niin edelleen. Ja jopa heillä julkaisemattomia tai piilotettuja postauksia melkein yhtä monta.

”If you wan’t something to believe in…

Start with yourself”

Tässä blogissa tulee olemaan aiheita terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesta tarkastelusta vaihtoehtoisien hoitomuotojen näkökulmasta. Kerron siitä miten ne voivat olla avuksi hyvinvointiasi tukemassa ja sairauksien/vaivojen ennaltaehkäisemisessä. Kun pysyt hyvinvoivana ja rentoutuneena mieluummin kuin jatkuvassa stressitilassa, sairaudetkaan eivät osu kohdallesi niin helposti tai rankasti.

Vaihtoehtoiset ja luontaiset hoitomuodot ovat erinomainen keino myös itsensä kehittämiseen, elämän muutoksiin ja itsetuntemuksen työkalupakkiin. Ripottelen tietoa, kokemuksia ja ymmärrystä pitkin matkaa joten seuraile mukana, jos kiinnostuit kuulla lisää.

Omaan erityisosaamiseeni kuuluu tunnetaideterapia ja Tiibetiläiset äänimaljat. Tunnetaideterapia opintoni suoritin Luontaislääketieteen Kairon instituutissa, josta valmistuin vuonna 2019. Äänimaljahoitajaksi suoritin Tiibetiläisten äänimaljahoitajakoulutuksen kesäkuussa 2020, Valonaminan ihanan Anne-Marin ohjauksessa.

Olen kiinnostunut myös valokuvaamisesta, luonnon seuraamisesta ja kuun kierron vaikutuksista ihmiskehossa ja mielessä sekä luonnossa mm puutarhanhoidossa. Ihastelen ja keräilen luonnon antimia joita ovat marjat, hortat ja joskus sienetkin. Keräilen lasten kanssa erilaisia luonnon materiaaleja leikkeihin, askarteluun ja käsityöideat mielessä. Aika usein taskuuni on löytänyt tiensä jokin erityisen kiva kivikin, joka pääsee kukan tai kukkapenkin reunalle ihastuttamaan. Maaperämme sisältää mitä ihmeellisempiä luonnon mineraaleja ja kristallejakin, joihin olen viimeisen vuoden aikana tutustunut enemmänkiin.

”Jos haluat jotain mitä sinulla ei ole koskaan ennen ollut, sinun täytyy tehdä jotain, mitä et ole koskaan ennen tehnyt”

Olen kiinnostunut kuulemaan mistä juuri sinä olet kiinnostunut ja mitä haluat elämääsi lisää.

Psst. Tavoitteena ja unelmana, minulla on myös suunnitella jokin ihana kurssi, jota voit käydä läpi omassa tahdissasi omassa kotonasi tai vaikka jossain muussa lempipaikassasi. Jos ideat päässäsi lähtevät lentoon ja haluat vaikuttaa kurssin sisältöön jo suunnitteluvaiheessa niin otan vinkit mielelläni vastaan ja katson mitä niistä kehkeytyy. Voit yhteydenottolomakkeen kautta jättää tietosi ja jutunjuuresi minulle. Kiitos 😊

Heipparallaa tällä kertaa!

Mutta hei ihana! 😃 Tavataan pian uusien blogipostausten myötä ja tutstu muihinkin sivuihini.

Käy klikkaamassa itsellesi uudet blogipostaukset suoraan omaan sähköpostiisi niin voit palata aiheiden pariin helpommin.😊

Kategoriat Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close