Tunnetaideterapiaa ja sointukylpyjä

Blogista…

Hei ja tervetuloa!

Olen hyvin iloinen, että löysit sivulleni. Sinua kaiketi kiinnostaa tunteiden laaja kirjo ja erilaiset tavat käsitellä niitä. Usein juuri ne vaikeat tunteet saa meidät etsimään näitä keinoja selviytyä niistä paremmin. Olet jo pitkällä kun mietit miten voisit helpottaa omaa tai läheisesti vointia.

Haluaisitko myös kokea enemmän iloa, laajentaa kokemustasi terveellisistä pehmeitä arvoja suosivista terveystottumuksista. Joko olet tällä polulla vai haluaisitko lisää varmuutta omasta suunnastasi?

Täällä saat vastauksia kysymykseesi mitä on tunnetaideterapia sekä tunnemaalaus, ja mitä puolestaan tiibetiläisillä äänimaljoilla tehtävä sointukylpy ja äänimaljahoito on. Miten niitä tehdään ja mihin ne vaikuttaa ja auttaa? Ja moniin muihinkin Luonnonmukaiseen elämäntapaan ja luontaisesta hoitamisesta tulee paljon tietoa ja ymmärrystä. Perinteinen lääketiede ja terapiamuodot ovat tärkeitä myös. Uskon, että tarjoamani palvelut tukevat perinteisiä hoitomuotoja positiivisesti.

En varsinaisesti hoida akuuttia fyysistä oiretta vaan syitä siellä taustalla. Kun saadaan keho ja tunteet balanssiin, niin on voinut käydä niin ihanasti, että akuutit oireet ovat lievittyneet tai jopa joskus kokonaan hävinneet. Erilaisin tavoin voimme ohjelmoida mieleen uusia tapoja toimia ja helpottaa elämää.

Hyppää mukaan ja saa uudet postaukset sähköpostiin

Heippa

Hei, olen Terhi. Pitkään haaveiltuani, rohkenin avata nettisivut ja blogin unelmatyöstäni johon kuuluu taide, tunteet, toisten auttaminen, musiikki, rentouttavat tiibetiläiset äänimaljat ja luonnosta roima annos parantavaa voimaa monilla eri tavoilla. Tykkään käyttää hyvinvoinnin lisämausteena silloin tällöin eteerisiä öljyä, ja olen ihan ”ihastunut” luonnon kristalleihin ja mineraaleihin. Ne ovat niin kauniita sisustuselementtejä, koruja kuin myös lempeää energiaa säteilevinä onnen amuletteina. Olen ollut kivien kerääjä jo pikkutytöstä lähtien ja silloin jo ajattelin että kivissä on hoitavaa energiaa! On ihanaa kun tulit tänne ja ja koska luet tätä tekstiä olet toden näköisesti juuri siellä missä sinun kuuluukin. Silloin, kun en hoida täyspäiväistä kotiäidin rooliani, kirjoittelen tänne blogiin juttuja yllämainituista aiheista ja vähän muustakin minkä koen tärkeäksi. Mm lisää ravinnosta, unesta, tunteista, liikkumisesta yms. Tutustu lisää

Näkyillään

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close